Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 juni 2018, 17:49

Aantal fietsendiefstallen rondom Zeewolde centrum weer toegenomen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:27 uur

ZEEWOLDE – In de maanden april en mei is het aantal fietsendiefstallen rondom Zeewolde centrum weer toegenomen. Beide maanden zijn er in 10 gevallen aangifte gedaan van diefstal fiets.
Daarbij hadden sommige fietseigenaren helaas ook hun fiets niet op slot gezet.

Parkeer je je fiets?, zet hem altijd op slot. Dit ook ivm de claim voor de verzekering. Staat de fiets niet op slot en wordt je fiets gestolen? Grote kans dat dan de verzekering geen vergoeding uitkeert.

Bij diefstal van uw fiets verzoeken bij uw altijd (via internet) aangifte te doen, ook hoort de politie graag als u een verdachte situatie aantreft bij een groepje fietsen of een fietsenstalling.
Gevonden fietsen kunnen aangemeld worden bij de gemeente Zeewolde.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.