Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) di 03 mei 2022, 18:24

Appartementencomplex ontruimd in Zeewolde vanwege bedreigingen verwarde man

Laatst bijgewerkt: dinsdag 3 mei 2022 om 19:28 uur

ZEEWOLDE – Verschillende hulpdiensten zijn aanwezig aan de Cumulus in Zeewolde naar aanleiding van een man met verward gedrag die bedreigingen heeft geuit. Vanwege mogelijk ontploffingsgevaar zijn omliggende appartementen uit voorzorg ontruimd en de omgeving is afgezet.

Op dit moment wordt het hele appartementencomplex ontruimd in Zeewolde. Het gaat om meer dan 30 woningen. Bewoners worden naar een opvanglocatie gebracht. Onderhandelaars van de politie proberen in contact te komen met de man.

De man is nog steeds in de woning aanwezig. Alle woningen in het complex zijn ontruimd. Een aantal bewoners zijn opgevangen in het gemeentehuis. De omgeving is ruim afgezet, houd hier rekening mee als je in de buurt woont. Mogelijk is je huis niet bereikbaar.

Update
De DSI heeft samen met het QRT team van de brandweer de man aangehouden. We doen op dit moment onderzoek in de woning om te kijken of het veilig is. Zodra het kan worden de bewoners ingelicht en kunnen zij terug naar hun woning. En wordt de afzetting opgeheven.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.