Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) do 11 november 2021, 16:41

Automobiliste in Almere slaat agente in haar gezicht

ALMERE – De politie hield in de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 november een automobiliste aangehouden voor het mishandelen van een agent tijdens een controle.

Politieagenten surveilleerden die nacht rond 0.45 uur in de wijk Nobelhorst toen zij een auto met twee inzittenden zagen staan voor een woning in aanbouw. De agenten besloten om de inzittenden te controleren. Het tweetal weigerden echter hun identiteitspapieren te tonen en reageerden direct agressief naar de agenten. Een van de agenten stond in het open portier, toen de 23-jarige bestuurster uit Almere, plotseling achteruit reed. De agenten vroegen direct om assistentie om het tweetal aan te houden. Tijdens deze aanhouding sloeg de bestuurster een van de agenten in het gezicht waardoor zij letsel opliep.

De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling. Ook de 25-jarige bijrijder uit Almere, is aangehouden omdat hij weigerde zijn ID te laten zien. Hij is na verhoor vrijgelaten. De verdachte van de mishandeling zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.