Logo 112Flevoland

Redactie evenement 0 reactie(s) vr 10 december 2021, 16:09

Aviodrome voor 10e keer uitgeroepen tot kindvriendelijkste museum van Flevoland

LELYSTAD – In het jaar dat Aviodrome het vijftigjarig jubileum viert, is het luchtvaartmuseum voor de tiende keer op rij door Museumkids uitgeroepen tot kindvriendelijkste museum van Flevoland. Het museum in Lelystad ontving de titel ‘Kidsproof museum 2022’ tijdens een speciale online award ceremonie die georganiseerd werd door de Museumvereniging.

Museuminspecteurs
In totaal kwamen er het afgelopen jaar 143 museuminspecteurs langs bij Aviodrome. Deze kinderen in de leeftijd tot en met twaalf jaar beoordelen de door hen bezochte musea aan de hand van een vragenlijst en cijfers. Zij gaven het Luchtvaartmuseum gemiddeld een 8,6. Daarmee was het Aviodrome het populairste museum van de provincie.

Blijk van waardering
General manager Coen Hoozemans is uiteraard blij met de prijs. “Kinderen zijn voor ons een hele belangrijke doelgroep. Voor ons is dit dan ook een blijk van waardering. Dat we voor de tiende keer op rij zijn verkozen tot meest kindvriendelijke museum van Flevoland is enorm bijzonder. Het geeft aan dat we enorm veel te bieden hebben voor bezoekers in deze leeftijdscategorie. Natuurlijk blijven we ons museum ontwikkelen, om ervoor te zorgen dat er ook komend jaar weer mooie en nieuwe exposities en activiteiten komen die kinderen aanspreken.”

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.