Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 28 december 2022, 17:00

Brand door hennepplantage in rijtjeswoning aan de Gentiaan in Lelystad

LELYSTAD – Door brand in een rijtjeswoning aan de Gentiaan in Lelystad is een hennepplantage ontdekt.

Op tweede kerstdag rond 15:00 uur ‘s middags kreeg de politie een 112 melding van een woningbrand aan de Gentiaan in Lelystad. De brandweer ging direct ter plaatse en ontdekte een verstopte hennepplantage in de woning. De woning is direct verzegeld en de politie doet onderzoek. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Op 28 december is de plantage, met meer dan 400 planten, ontruimd.

De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in de elektra die nodig was voor de plantage.

Ruik jij onraad?

Hennepplantages komen regelmatig voor in woonhuizen en vormen een groot gevaar voor omwonenden. Niet alleen brand, lekkage en ontploffingen zijn reële risico’s. Gevaren van drugshandel zijn bijvoorbeeld ook geweld, afpersing en liquidaties. Zie, hoor of ruik je onraad? Meld het! Altijd! Bel 0900 8844 of 112 bij direct gevaar.

112 Lelystad

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lelystad lees je in onze categorie 112 Nieuws Lelystad. Alle 112 alarmeringen uit Lelystad kan je live volgen via 112 meldingen Lelystad.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.