Logo 112Flevoland

Busje op zijn kant bij aanrijding met auto op de Spiekweg in Zeewolde
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 juni 2022, 22:34

Busje op zijn kant bij aanrijding met auto op de Spiekweg in Zeewolde

Laatst bijgewerkt: donderdag 22:34 uur
ZEEWOLDE – Donderdagmiddag kwam er bij de hulpdiensten een 112melding van een aanrijding met letsel op de Spiekweg bij de rotonde met de Horsterweg in Zeewolde. Bij de aanrijding waren een bedrijfsbusje en een personenauto betrokken. Het busje belandde door de aanrijding op de zijkant.

In samenwerking met de ambulance, brandweer en het MMT per helikopter is direct hulp verleend. Een persoon zat bekneld en werd door de brandweer bevrijd. Verschillende ambulances hebben drie slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis.

De Provincie Flevoland kwam ook ter plaatse en zorgde voor een afzetting zodat er veilig gewerkt kon worden. De Verkeer Ongevallen Dienst en het team Verkeer doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.