Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 januari 2015, 15:32

Dader gezocht zware mishandeling vrouw Dasselaarweg

Laatste update: 22 aug 2021 18:12 uur

ZeewoldeZEEWOLDE – Zaterdag 20 december 2014 wordt in het bos aan de Dasselaarweg een vrouw van 55 jaar zwaar mishandeld. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

 

De vrouw loopt ’s ochtends rond 08.30 uur met haar hond te wandelen in het bos. Plotseling wordt ze van achteren aangevallen en hard in het gezicht geslagen. Ze valt direct op de grond en wordt dan nog een aantal keer geslagen. Ze begint hard te gillen en dan slaat de dader op de vlucht. Op eigen kracht weet ze terug te keren naar de bewoonde wereld en gaat voor onderzoek naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat ze aan de mishandeling een zware hersenschudding en een gebroken arm heeft overgehouden.

 

Verdachte
Over de dader is weinig bekend. Het enige dat de politie weet, is dat het een man moet zijn geweest.

 

Getuigen
Het incident was op een route die door veel hondenbezitters, joggers en mountainbikers wordt gebruikt. Enkele getuigen hebben zich al gemeld, maar er is nog geen zicht op een verdachte. De politie zoekt dus nog steeds getuigen.

 

Vragen
Heeft u gezien dat de man de vrouw sloeg of weet u misschien wie hij is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=yIND4ozYBUk

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons