Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 19 april 2022, 14:27

Drugs gevonden in auto van man uit Almere, stroomstootwapen gebruikt voor aanhouding

Laatst bijgewerkt: dinsdag 19 apr 2022 om 16:27 uur

ALMERE – De politie heeft in de nacht van 18 op 19 april een man aangehouden omdat hij verdacht wordt van het dealen van drugs. Omdat de verdachte verzet pleegde bij zijn aanhouding is het stroomstootwapen gebruikt.

Rond 02.45 uur zagen agenten een auto met hoge snelheid rijden door de Waterwijk. De auto is staande gehouden en bij controle van de bestuurder, 28 jaar uit Almere, werd drugs gevonden. Agenten wilden de man meenemen naar het bureau, maar hij ging ervandoor. Na een korte achtervolging is hij aangehouden. Bij deze aanhouding is het stroomstootwapen gebruikt omdat de verdachte verzet pleegde tegen zijn arrestatie. Bij verder onderzoek is in de auto lachgas, drugs en enkele honderden euro’s geld aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte is gehoord en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.