Logo 112Flevoland

algemeen 0 reactie(s) do 06 april 2023, 18:01

Een betrouwbaar sluitplan met SKG 3* cilindersloten

Laatst bijgewerkt: donderdag 6 apr 2023 om 20:51 uur

Een sluitplan met SKG3 cilindersloten is een plan waarbij verschillende cilindersloten worden gebruikt die voldoen aan de SKG3-normering. SKG3 is een keurmerk dat staat voor hoge inbraakwerendheid. Dit keurmerk wordt toegekend aan cilindersloten die getest zijn op weerstand tegen inbraakpogingen en die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zoals de cilindersloten van M&C, deze zijn zeer betrouwbaar en een garantie van 5 jaar. Zowel de M&C COndor als de M&C Matrix zijn daarin uitgevoerd met een gehard stalen brug en beveiligd tegen alle soorten inbraakmethodes.

Een sluitplan met SKG3 cilindersloten kan bijvoorbeeld worden toegepast in een bedrijfspand, appartementencomplex of zorginstelling. Het plan kan ervoor zorgen dat sleutels alleen toegang geven tot de ruimtes waarvoor de houder van de sleutel bevoegd is. Dit kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd door verschillende niveaus van toegangsrechten toe te kennen aan de verschillende sleutelhouders.

Online sluitplan samenstellen en direct bestellen

MC-cilinder.nl is een website die gespecialiseerd is in het leveren van cilindersloten van het merk M&C. Op deze website is het mogelijk om een sluitplan samen te stellen op basis van de gewenste cilindersloten en toegangsrechten.

Om een sluitplan samen te stellen op mc-cilinder.nl, volgt u de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de website mc-cilinder.nl en klik op “Sluitplan samenstellen” in het menu bovenaan de pagina.
 2. Kies het type cilinder dat u wilt gebruiken voor uw sluitplan, bijvoorbeeld de M&C Condor of M&C Matrix.
 3. Selecteer de gewenste maat en uitvoering van de cilinder.
 4. Kies het aantal cilinders dat u nodig heeft voor uw sluitplan.
 5. Bepaal welke cilinders onderling gelijksluitend moeten zijn, dit betekent dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel geopend kunnen worden. Geef dit aan door dezelfde kleurcode te selecteren bij de cilinders.
 6. Geef aan welke cilinders verschillend sluitend moeten zijn, dit betekent dat iedere cilinder een eigen unieke sleutel heeft. Geef dit aan door een andere kleurcode te selecteren bij de cilinders.
 7. Bepaal welke sleutels u nodig heeft voor uw sluitplan en voeg deze toe aan uw bestelling.
 8. Rond de bestelling af en de cilinders en sleutels worden naar u verzonden binnen 10 a 15 werkdagen.

Voordelen van een sluitplan

Een sluitplan biedt diverse voordelen, met name op het gebied van veiligheid en toegangscontrole. Enkele voordelen van een sluitplan zijn:

 1. Beperkte toegang: Een sluitplan zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bepaalde ruimtes of gebouwen. Door gebruik te maken van verschillende niveaus van toegangsrechten kunnen sleutels alleen toegang geven tot de ruimtes waarvoor de houder van de sleutel bevoegd is.

 2. Efficiënt sleutelbeheer: Met een sluitplan kunnen sleutels efficiënt worden beheerd. Door het gebruik van bijvoorbeeld hoofdsleutels en verschillende sub-hoofdsleutels kan het aantal sleutels beperkt worden en kunnen de sleutels op een overzichtelijke manier worden beheerd.

 3. Flexibiliteit: Een sluitplan biedt flexibiliteit. Door het gebruik van verschillende niveaus van toegangsrechten kunnen sleutels en toegangsrechten snel en eenvoudig worden aangepast aan veranderende omstandigheden, zoals personeelswisselingen of een veranderende indeling van een gebouw.

 4. Inbraakbeveiliging: Een sluitplan kan bijdragen aan de inbraakbeveiliging van een gebouw of object. Door gebruik te maken van cilindersloten die voldoen aan hoge veiligheidsnormen, zoals de SKG-normering, wordt de kans op inbraak aanzienlijk verkleind.

 5. Kostenbesparend: Een sluitplan kan kostenbesparend zijn, omdat er minder sleutels nodig zijn en sleutels eenvoudiger beheerd kunnen worden. Daarnaast kan een sluitplan bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering, omdat medewerkers alleen toegang hebben tot de ruimtes waarvoor zij bevoegd zijn.

https://mc-cilinder.nl/sluitplan/

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.