Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) ma 17 juli 2023, 0:20

Explosie bij woning in Dronten; hulpdiensten rukken massaal uit

DRONTEN – Bij een woning aan de Kampanje in Dronten heeft zondagavond een explosie plaatsgevonden. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

Rond 22.45 uur kwam er een verontrustende 112 melding binnen dat er een explosie had plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten massaal uit naar de woning. Naast meerdere brandweerwagens en ambulances werd er ook een traumahelikopter aangestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij bij een woning een gesneuvelde ruit aan. Deze was door de explosie kapot geslagen.

Bij de explosie is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De traumahelikopter die vanaf Amsterdam aanvliegend was werd dan ook halverwege gecanceld. Volgens meldingen van de brandweer zou er ook brand hebben gewoed.

De straat voor het woonblok is afgesloten door de politie en staat vol met hulpverleningsvoertuigen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de explosie. De hulpdiensten staan stand by.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

112 Melding

22:39:18 16-07-23 P 1 BMD-01 BR woning (Explosie) Kampanje Dronten 255151 256091 OvD Flevoland-Noord Brandweer Regionaal Flevoland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.