Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2015, 15:52

Fietsster (64) overleden na ongeval op de Dronterweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

DRONTEN – Op de Roodbeenweg heeft maandagmiddag 5 oktober een aanrijding plaatsgevonden waarbij een 64-jarige fietsster om het leven kwam.

Rond 17.30 uur ontstond er een aanrijding tussen een bedrijfsauto met oplegger en een fietster. De vrouw op de fiets stak vanaf de Roodbeenweg de Dronterweg over. Op dat moment stond er een vrachtwagen stil om vanaf de Dronterweg linksaf de Roodbeenweg op te rijden. De vrouw stak voorlangs de vrachtwagen de weg over en werd daarbij geraakt door een bedrijfsauto met oplegger die uit de richting van Dronten kwam. De 64-jarige vrouw raakte zwaargewond en werd overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis. Daarbij werd ook een traumahelikopter ingezet. Het slachtoffer overleed die avond in het ziekenhuis. Op de plek van het ongeval hebben specialisten van het verkeersongevallenteam een sporenonderzoek uitgevoerd.

112 Dronten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Dronten lees je in onze categorie 112 Nieuws Dronten. Alle 112 alarmeringen uit Dronten kan je live volgen via 112 meldingen Dronten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.