Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 december 2014, 11:47

Frontale botsing veroorzaakt urenlange wegafsluiting

Laatst bijgewerkt: zondag 14:10 uur

ZEEWOLDE – Bij een frontale botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Gooise weg is een 20-jarige man uit Dronten ernstig gewond geraakt.

 

De bestuurder van de personenauto werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Het ongeval deed zicht voor rond kwart over vijf in de middag.

 

De vrachtwagen kwam uit de richting van Harderwijk en reed in de richting van Zeewolde/Almere. De personenauto reed vanuit Zeewolde richting Harderwijk.

 

Vermoedelijk is door nog onbekende oorzaak de man uit Dronten op de verkeerde weghelft terechtgekomen waardoor de vrachtwagen de auto frontaal geraakt heeft.

 

De vrachtwagen met aanhanger versperde de Gooise weg en zat vast in de diepergelegen modderige middenberm. Hierdoor liep het verkeer in beide richtingen vast en vervolgens is de weg afgesloten.

 

Door het zware gewicht van de vrachtwagen kon deze in eerste instantie niet worden getakeld door de kraan die inmiddels was gearriveerd. Er moest een zwaardere kraan ter plaatse komen om de vrachtauto te verplaatsen. Pas tegen het begin van de nacht kon de weg weer worden vrijgegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.