Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 17 december 2021, 17:13

Geld, telefoons en cocaïne aangetroffen bij aanhouding verdachten ontploffing in Lelystad

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:13 uur
LELYSTAD – De politie verrichtte afgelopen week drie aanhoudingen in het onderzoek naar een ontploffing aan de Blauwe Slenk op 21 oktober van dit jaar.

Direct na de melding van de ontploffing startte de politie een onderzoek naar de achtergronden van dit incident. Daarbij kreeg de politie zicht op een mogelijke ‘drugslijn’. Deze drugslijn zou in Lelystad drugs dealen en daarbij meerdere klanten hebben. In dit onderzoek hield de politie vervolgens op 8 december in Lelystad een 19 jarige jongen uit Almere en een 15 jarige jongen uit Lelystad aan. Ook werd er een 26 jarige man uit Hilversum aangehouden. Bij de aanhoudingen werd geld, telefoons, cocaïne en heroïne aangetroffen. De 26 jarige man uit Hilversum en 19 jarige man uit Almere zitten nog vast.

De politie zet het onderzoek voort en bekijkt daarbij of de aangehouden verdachten enige betrokkenheid kan worden verweten met betrekking tot de ontploffing op de Blauwe Slenk.

De politie vraagt daarom dan nogmaals aan mogelijke getuigen om zich te melden. Ook als je iets weet over de ontploffing op 21 oktober, meld je dan bij de politie. Dat kan ook anoniem via meld misdaad anoniem 0800-7000 of via het team criminele inlichtingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.