Logo 112Flevoland

Redactie overval 0 reactie(s) vr 26 november 2021, 17:11

Gewapende overval in de Noorderplassen in Almere, politie zoekt getuigen

ALMERE – Donderdagavond 25 november vindt er rond 21:15 uur een gewapende overval op twee mannen plaats in de omgeving van het Dek, de Fokkeboom en het Vooronder in Almere. Twee mannen van 39 en 40 jaar uit Almere kwamen met de schrik vrij. De recherche is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval.

Iets na 21:00 uur parkeren de mannen hun auto aan de Fokkeboom. Als zij uitstappen kijken ze beiden in de loop van een wapen. Niet snel daarna rennen de twee daders weg met hun buit en stappen in een donkere Audi A3 die klaar staat. Deze auto rijdt vervolgens met hoge snelheid de straat uit.

Signalement
De politie heeft een signalement van de twee verdachten met het wapen.

Dader 1:
Een man van ongeveer 1.85 meter lang en een slank postuur. Hij draagt een bivakmuts en donkere kleding.

Dader 2:
Een man van ongeveer 1.75 meter lang. De man draagt donkere sportkleding en heeft een capuchon op. Hij draagt iets voor zijn gezicht. Mogelijk een sjaal.

Heeft u informatie over deze overval?

  • Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben?
  • Heeft u rond de tijdstip van de overval, of misschien eerder, verdachte voertuigen zien rijden in de omgeving van de Fokkeboom, De Vooronder, de Dek, de Plecht of de Giek?
  • Heeft u specifiek een donker Audi A3 zien rijden en heeft u daarvan beelden of kunt u een signalement geven van de personen in dit voertuig
  • Heeft u beelden waarop u iets verdachts ziet staan?

Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.