Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 november 2020, 16:37

Helm van motoragent gestolen tijdens inzet in Dronten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:35 uur

DRONTEN – In de nacht van woensdag op donderdag 12 november 2020 tussen 01.00 en 02.00 uur waren agenten bezig met een melding van geluidsoverlast aan de Schouwstraat in Dronten. Eén agent was daar aanwezig op de motor en plaatste zijn helm op zijn motor om vervolgens in gesprek te gaan op het overlast adres. Bij terugkomt bleek de motorhelm tot zijn verbazing weggenomen.

Heeft u deze helm ergens gezien, of weet u wie verantwoordelijk is voor het wegnemen ervan? Meld dit dan via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

 

Update

De helm is inmiddels terug gevonden in het bos tussen de Wolken en de Lijzijde. De eerder weggenomen helm was nog droog en leek daar kort geleden neergelegd.

De persoon die de helm daar heeft achtergelaten heeft de helm nog proberen te beschermen met een deken. Maar we weten niet wat er met de helm gebeurd is in de tussen tijd en beschouwen de helm als verloren.

De helm is inmiddels vervangen voor een nieuwe. Zonde geld, deze nutteloze actie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.