Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) zo 14 mei 2023, 16:02

Hulpdiensten rukken uit na melding van explosie bij Center Parcs De Eemhof

ZEEWOLDE – De hulpdiensten zijn zondagmiddag met meerdere brandweerwagens uitgerukt voor een melding van een explosie bij Center Parcs De Eemhof aan de Slingerweg in Zeewolde.

Rond 13:30 uur kwam bij de meldkamer een 112melding binnen van een explosie waarna twee bluswagens en een hulpverleningsvoertuigen met spoed uitrukte.

In een technische ruimte in een winkeltje in het Aquamondo is tijdens werkzaamheden kortsluiting ontstaan. Volgens brandweer Flevoland heeft er geen explosie plaats gevonden. Twee personen moesten ter controle naar het ziekenhuis. De winkel is dicht, het zwembad bleef open.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

112 Melding

13:32:09 14-05-23 P 1 BMD-01 BR bijeenkomst (Explosie) Center parcs De Eemhof Slingerweg Zeewolde 254133 254134 Brandweer Flevoland (OvD Zuid - Info)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.