Logo 112Flevoland

Redactie inbraak 0 reactie(s) vr 19 augustus 2022, 13:19

Insluipers en helers aangehouden na meerdere insluipingen en woninginbraken in Lelystad

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19 aug 2022 om 16:22 uur

LELYSTAD – De politie doet onderzoek naar meerdere insluipingen en woninginbraken. Tot op heden zijn er vijf mannen in de leeftijd van 19 tot 41 jaar uit Lelystad en Emmeloord aangehouden.

In de maanden juli en augustus zijn meerdere insluipingen en woninginbraken gepleegd in Lelystad. Er zijn op verschillende momenten vijf mannen aangehouden op verdenking van insluiping, inbraak en heling.

Eén van de verdachten, een 31-jarige man uit Emmeloord, zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze man wordt verdacht van meerdere insluipingen en het pinnen met gestolen pinpassen. Ook een 19-jarige man uit Lelystad zit vast in verband met drie inbraken in Lelystad en Urk. De overige verdachten zijn na verhoor vrijgelaten. Zij zijn nog wel verdachten in deze zaak. Het onderzoek gaat verder en de politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

112 Lelystad

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Lelystad lees je in onze categorie 112 Nieuws Lelystad. Alle 112 alarmeringen uit Lelystad kan je live volgen via 112 meldingen Lelystad.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.