Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 04 april 2022, 16:27

Jongeman gewond bij steekpartij in Almere, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: maandag 16:27 uur
ALMERE – Zaterdag 2 april is een jongeman uit Almere gewond geraakt nadat hij door vier onbekende mannen werd neergestoken op de Lierstraat in Almere. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zat rond 16:45 uur ‘s middags in een zwarte Audi op de Lierstraat. Er zaten nog twee andere personen in de auto bij het slachtoffer. Vervolgens kwamen vier mannen aanlopen vanuit de richting van het Componistenpad, langs de Klavecimbelstraat. Het slachtoffer werd door één van die mannen neergestoken. De vier verdachten vluchtten vervolgens te voet via de Accordeonstraat richting station Muziekwijk.

Onderzoek
Meteen werd er door de agenten eerste hulp verleend aan het slachtoffer en een onderzoek ingesteld. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen.

Signalement verdachten:

  • Vier mannen
  • Allemaal rond de 16 tot 20 jaar oud
  • Donkere huidskleur
  • Drie mannen waren volledig zwart gekleed en hadden capuchons op
  • Een man had zwarte bovenkleding en een grijze trainingsbroek aan, en een capuchon op.

Rond het tijdstip van het incident liepen de vier mannen in de omgeving van het Componistenpad, Lierstraat, Accordeonstraat en station Muziekwijk. Herkent u deze mannen? Heeft u gezien waar ze naartoe vluchtten? Of heeft u camerabeelden waar de mannen op te zien zijn?

Heeft u meer informatie?
Als u informatie heeft dan hoort de politie dat graag. Deel dit dan via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.