Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 17 december 2022, 17:44

Jongen (13) onder bedreiging van een wapen beroofd van fiets

LELYSTAD – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een gewelddadige beroving vrijdagavond 16 december op de Agoraweg in Lelystad

De dag rond 18.15 uur fietste een 13-jarige jongen op zijn fiets over de Agoraweg, bij de Agorabaan en de aldaar gelegen parkeergarage werd de jongen tegengehouden door een man die hem onder bedreiging van een wapen dwong tot afgifte van zijn fiets. Het hevig verbouwereerde slachtoffer moest zijn fiets afstaan waarna de dader op zijn fiets er vandoor ging. De jongen rende nog wel achter hem aan, maar was kansloos in zijn achtervolging.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: Leeftijd circa 14-15 jaar, dun postuur, ongeveer 1.80 lang. Blanke huidskleur. Hij droeg een Moncler gewatteerde jas met een zwarte joggingbroek en zwarte schoenen.

De fiets van het slachtoffer is een Weelie bike van het merk SE-bike en type Fast Ripper en heeft een rood, goudkleurige kleurstelling. De velgen, wielnaven en de truck(verbinding tussen tussen en frame) en de bestickering zijn goudkleurig. Het frame rood met enkele zwarte accenten en een chrome stuur. Verder is de fiets voorzien van grijze peck’s, met witte streepjes. De fiets heeft alleen een achterrem van het type en merk van Shimano SLX schijfrem.

Heeft u informatie?

Heeft u informatie over de beroving? Kent u de verdachte of weet u waar de fiets van de jongen is gebleven? Bel dan via 0900-8844.

112 Lelystad

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lelystad lees je in onze categorie 112 Nieuws Lelystad. Alle 112 alarmeringen uit Lelystad kan je live volgen via 112 meldingen Lelystad.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.