Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 02 januari 2023, 16:50

Jongen (14) beschoten op schoolplein in Lelystad

LELYSTAD – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een incident dat vrijdag 30 december op de World in Lelystad plaatsvond. Daarbij raakte een 14-jarige jongen gewond. De politie roept de hulp in van het publiek en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 22.00 uur stond het slachtoffer met een paar vriendjes op het schoolplein de Horizon aan de Wold. De jongeren staken wat vuurwerk af. Plotseling voelde de 14-jarige jongen een pijnlijk gevoel in zijn buik. Hij ervaarde dat als buiten gewoon pijnlijk. Eenmaal thuisgekomen, meldde hij het incident aan zijn ouders. Daar bleek dat hij vermoedelijk was beschoten. In zijn kleding bleek resten van munitie te zitten. Het slachtoffer raakte verder niet gewond, maar was wel flink geschrokken. Wie hiervoor verantwoordelijk is niet duidelijk geworden. Een sporenonderzoek nabij de school leverde nog niet veel op.

Tips? Bel de politie

Heeft u informatie over het incident? Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

112 Lelystad

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lelystad lees je in onze categorie 112 Nieuws Lelystad. Alle 112 alarmeringen uit Lelystad kan je live volgen via 112 meldingen Lelystad.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.