Logo 112Flevoland

Redactie vermist 0 reactie(s) wo 08 juni 2022, 12:38

Lichaam vermiste Reinder Bruinsma aangetroffen in Biddinghuizen

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 jun 2022 om 15:42 uur

BIDDINGHUIZEN – De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden in het water langs de Spijkweg in Biddinghuizen, het betreft de vermiste Reinder Bruinsma. Dit laat de politie woensdagochtend weten.

Het lichaam werd rond 19.40 uur gevonden, vlakbij het evenemententerrein bij Walibi. De 39-jarige Bruinsma uit Apeldoorn werd daar zaterdag voor het laatst gezien bij het christelijke evenement Opwekking. Hij verliet zaterdagochtend in verwarde toestand het terrein.

Dinsdagavond werd er langs de Spijkweg in Biddinghuizen een overleden persoon aangetroffen in het water. Inmiddels is vastgesteld dat het om Bruinsma gaat. “Er is geen sprake van een misdrijf. We wensen de nabestaanden sterkte”, meldt de politie via social media.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.