Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 02 januari 2023, 16:55

Man (24) met zwaar explosief aangehouden tijdens verkeerscontrole in Almere

ALMERE – In de nacht van zondag 1 op maandag 2 januari heeft de politie bij een verkeerscontrole op de Haasweg een zwaar explosief aangetroffen in een auto. De bestuurder werd aangehouden.

De politie was bezig met een verkeerscontrole toen rond 01.30 uur ’s nachts een vuurwerkbom werd aangetroffen in een auto. De bestuurder, een 24-jarige man uit Almere, werd direct aangehouden. Op basis van deze vondst heeft de politie ook een huiszoeking verricht in de woning van de man die is aangehouden. Daar werden geen verdachte spullen gevonden.

De politie doet onderzoek of de aangetroffen vuurwerkbom een verband heeft met de eerdere incidenten in december waarbij meerdere woningen in Almere te maken hadden met brandstichting door explosieven. Meerdere aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

Heeft u informatie?

De politie is nadrukkelijk op zoek naar informatie die helderheid kan verschaffen op de reeks van incidenten die in de maand december in Almere plaatsvonden. Iedereen die informatie heeft kan daarover contact zoeken met de politie. Dat kan op vele manieren, via 0900-8844 maar ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via Team Criminele Inlichtingen (TCI) Het nummer is 088-6617734.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.