Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 27 januari 2023, 16:44

Man (64) slachtoffer van straatroof in Almere, help mee dit misdrijf op te lossen

ALMERE – Op donderdag 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot straatroof in de Divertimentostraat. Hierbij raakte de man gewond aan zijn hoofd. De dader ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof.

De 64-jarige man liep rond 16.45 uur ’s avonds in het Beatrixpark, onder de Muziekdreef door, in de richting van de Divertimentostraat. Vlak voor de Rapsodiebrug komt hem een man tegemoet lopen. De man bedreigd hem uit het niets met een vuurwapen en vraagt om geld. Daarna slaat hij het slachtoffer meerdere keren op zijn hoofd. Wanneer hij geen geld krijgt, rent de dader er snel zonder buit vandoor richting de Divertimentostraat.

Het slachtoffer is later in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement verdachte

Man
Donkere huidskleur
Slank postuur
Ongeveer tussen de 18 en 25 jaar oud
Tussen de 1.75 en 1.85 meter lang
Kort geknipt kapsel
Droeg een zwarte jas zonder capuchon, zwarte trui met capuchon (had de capuchon over zijn hoofd heen), zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen

Help de dader te vinden

Zag u donderdagavond 26 januari rond 17.00 uur iets opvallends in de omgeving van de Divertimentostraat? Of beschikt u over camerabeelden waar wij mogelijk wat aan hebben? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844 of upload de beelden direct via onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U helpt zo mee om dit misdrijf op te lossen.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.