Logo 112Flevoland

Redactie overval 0 reactie(s) ma 13 december 2021, 17:13

Man in Almere van zijn spullen en scooter beroofd

ALMERE – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 december werd een 19-jarige man uit Almere op het Sturmeypad beroofd van zijn spullen en scooter. De politie zoekt getuigen.

Getuigen gezocht
Iets na 00.00 uur reed de Almeerder over het Sturmeypad in Almere. In de bocht onder het Sturmeypad richting het Kasteel werd de Almeerder staande gehouden door een man. Het slachtoffer moest onder bedreiging van een wapen al zijn spullen in de buddyseat van zijn scooter doen. Hij gaf hier gehoor aan, maar probeerde vervolgens in een onbewaakt moment te ontsnappen aan zijn berover. Helaas mislukte dit enviel de scooter daarbij op de grond. Het slachtoffer moest vervolgens onder dreiging van het wapen aan de kant gaan staan, De dader ging er op zijn scooter vandoor in onbekende richting. Het slachtoffer liep hierna naar een vriend toe en belde daar de politie. Direct werd door agenten in de nabije omgeving gezocht, maar de verdachte werd niet meer gevonden.

Signalement dader
De politie op zoek naar een verdachte met de volgende kenmerken:

  • Man
  • Lichte huid
  • Tussen de 20 en 30 jaar
  • Iets van een sjaal of nekwarmer voor zijn gezicht
  • Een muts, donker van kleur
  • Een grijze jas, kort model en vermoedelijk met wat zakken aan de voorkant
  • Een donkere broek
  • Sprak Nederlands zonder accent

Gestolen scooter
De gestolen scooter is van het merk BTC Riva. Voorop bevindt zich een valbeugel en achter een rekje. Op het moment van de diefstal was de scooter verder voorzien van windscherm aan de voorzijde. en een beenkleed waar het kenteken op geschreven staat. De lampen voor zijn LED lampen. En het dashboard was rood verlicht.

Iets gehoord?
Helaas waren er niet veel mensen op straat tijdens de beroving. De politie komt daarom graag in contact met mensen die iets hebben gehoord of mogelijk beschikken over bruikbare camerabeelden. De scooter kan ook een belangrijk aanknopingspunt zijn. Heeft u deze scooter zien rijden? Weet u misschien waar hij staat? Of heeft u de scooter te koop aangeboden gekregen? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.