Logo 112Flevoland

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 03 februari 2022, 1:45

Man uit Dronten overleden na botsing tegen boom in Son en Breugel

Laatst bijgewerkt: donderdag 3 feb 2022 om 03:46 uur

SON EN BREUGEL – Een auto is woensdag 2 februari van de weg geraakt op de Meierijlaan in Son en Breugel. De automobilist kwam in botsing met een boom. Door de klap is de boom omgevallen.

Vermoedelijk was het ongeval veroorzaakt doordat de man onwel was geworden. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Meer dan vijfentwintig minuten zijn de hulpdiensten bezig geweest met reanimatie.

De bestuurder en enige inzittende van de auto, een 66-jarige man uit Dronten, werd door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij helaas overleden.

112 Son en Breugel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Son en Breugel lees je in onze categorie 112 Nieuws Son en Breugel. Alle 112 alarmeringen uit Son en Breugel kan je live volgen via 112 meldingen Son en Breugel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.