Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) wo 08 juni 2022, 16:22

Man uit Emmeloord van zijn fiets getrokken en mishandeld, politie zoekt getuigen

EMMELOORD – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een fietser op zaterdagavond 4 juni op de Urkerweg.

Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Emmeloord fietste rond 21.15 uur uit Urk in de richting van Emmeloord. Net voorbij het Urkerdwarspad stonden twee of drie jongeren bij een geparkeerde auto langs de kant van de weg. Plotseling kwamen deze jongeren op de man afgerend en trokken hem van zijn fiets. Hij viel op de grond en werd geslagen en geschopt. Hierbij liep het slachtoffer verwondingen op aan zijn gezicht. Toen de jongeren weg waren is de man naar huis gefietst.

Hij kan zich van de mishandeling, de jongeren en de bewuste auto geen details herinneren. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over dit incident, bel dan met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.