Logo 112Flevoland

Redactie inbraak 0 reactie(s) do 01 juni 2023, 15:38

Mannen stelen sieraden van 94-jarige vrouw in haar slaap

EMMELOORD – Twee mannen sluipen in de nacht van woensdag 31 mei op donderdag 1 juni een woning binnen aan De Sont. De 94-jarige bewoonster wordt wakker als de daders op haar slaapkamer zijn en daardoor vertrekken de mannen uit de woning. Heb jij iets gezien of gehoord dat ons kan helpen in de zoektocht naar deze brutale daders?

Het is drie uur in de nacht wanneer het slachtoffer in haar bed ligt te slapen. De vrouw heeft niet door dat twee mannen met bivakmutsen haar woning binnensluipen en haar slaapkamer binnenkomen. De daders kennen geen enkele grens en proberen de sieraden die zij draagt af te doen. Ze wordt hier wakker van en spreekt de mannen aan. Het duo vlucht direct het huis uit. Helaas hebben ze de sieraden wel meegenomen.

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar deze laffe inbraak en kan uw hulp goed gebruiken. Heeft u 1 juni `s nachts iets gezien of gehoord in de buurt van De Sont, beschikt u over camerabeelden waar wij mogelijk wat aan hebben of heeft u andere informatie over deze inbraak? Neem dan contact op via 0900-8844 of Anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Emmeloord

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Emmeloord lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmeloord. Alle 112 alarmeringen uit Emmeloord kan je live volgen via 112 meldingen Emmeloord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.