Logo 112Flevoland

Redactie overval 0 reactie(s) wo 22 december 2021, 16:27

Minderjarige jongen aangehouden op verdenking van plegen straatroof

ALMERE – De politie heeft dinsdag 21 december een minderjarige jongen aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof in het Beatrixpark afgelopen weekend.

Zaterdag 18 december rond 22.00 uur liep het slachtoffer alleen in het Beatrixpark. Daarbij kwam een scooter met twee mannen voorbij rijden. Het tweetal draaide om en spraken de man aan. Onder bedreiging van een vuurwapen werd het slachtoffer vervolgens beroofd van zijn bezittingen en gingen de daders er op de scooter vandoor in de richting van de Noorderplassen.

De 16-jarige verdachte is aangehouden en bij een doorzoeking in zijn woning is een vuurwapen aangetroffen. De jongen zit nog vast voor verhoor. Het onderzoek naar de tweede verdachte gaat verder.

Melden
Heeft u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.