Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) zo 14 mei 2023, 17:48

Mogelijk explosief gevonden bij woning in Almere

ALMERE – Bij een woning aan de Kornwierde in Almere heeft de politie een mogelijk explosief gevonden. De politie doet onderzoek. De Explosieven opruimingsdienst is ter plaatse om het voorwerp te onderzoeken.

Rond 16.00 uur kregen agenten een 112 melding dat er mogelijk een explosief was aangetroffen. Bij aankomst begonnen agenten direct met het onderzoeken van het voorwerp. Omdat het lijkt te gaan om een “explosief” schaalde de politie op. Hierop kwamen ook de brandweer en de explosieven opruimingsdienst ter plaatse.

De omgeving is ruim afgezet met linten. Publiek wordt op afstand gehouden.

Omwonenden die aan het lint staan, melden aan onze videocorrespondent ter plaatse dat het incident te maken heeft met een schietpartij van afgelopen nacht. Bij de schietpartij raakte een 53 jarige man gewond. De aanleiding van het schietincident is onduidelijk maar een ruzie zou er vooraf hebben plaatsgevonden waarna er vier keer werd geschoten.

Een woordvoerder van de politie kan niet melden of er een verband is tussen beide incidenten. “Dit wordt onderzocht uiteraard”

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

112 Melding

17:24:29 14-05-23 Politie doet onderzoek naar mogelijke vondst explosief Kornwierde Almere. Politie Flevoland (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.