Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 06 maart 2022, 15:56

Mogelijke ontvoering in Almere, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:56 uur
ALMERE – Zaterdagavond, 5 maart 2022, rond 20:00 uur is een vrouw mogelijk ontvoerd. De vrouw werd in een zwarte Renault Clio geduwd, deze reed met hoge snelheid weg. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of tips hebben over deze mogelijke ontvoering.

Rond 20:00 uur kreeg de politie een melding dat er aan auto met hoge snelheid over de Valkenswaardstraat reed richting het Spanningsveld. Daar aangekomen wordt een vrouw uit de auto getrokken. Bij aankomst van een getuige wordt de vrouw weer in de auto geduwd. Hierna rijdt de auto met hoge snelheid de busbaan op in de richting van ‘t Oor. Het is nog niet duidelijk wat er zaterdagavond precies is gebeurd. Ook is niet duidelijk wie de vrouw is en waar zij zich op dit moment bevindt. Daarom zoekt de politie getuigen die meer weten over wat er zich die bewuste avond heeft afgespeeld op de Valkenswaardstraat en bij het Spanningsveld. Ben of ken jij deze vrouw, ook dan verzoekt de politie je te melden.

Weet jij meer over dit incident? Heb jij een zwarte Renault Clio met hoge snelheid zien (weg)rijden in de omgeving van de Valkenswaardstraat en het Spanningsveld? Heb jij camerabeelden, tips of andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.