Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 januari 2017, 23:20

N301 tussen Nijkerk en Zeewolde afgesloten na ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:20 uur

ZEEWOLDE – De N301 tussen Nijkerk en Zeewolde is vrijdagavond afgesloten geweest vanwege een ongeval, er zijn een vrachtwagen en twee personenauto’s bij
betrokken.

 

Het ongeval vond plaats op de Berencamperweg omstreeks 21:30 uur. Het wegdek ter plaatse was glad, hierdoor raakte een personenwagen in de slip. Een tweede personenwagen reed de eerste in de flank aan, een vrachtwagenchauffeur kon ter nauwer nood het ongeval ontwijken en zijn combinatie stil zetten. Een van de automobilisten is met letsel aan zijn arm ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, de ander kwam met de schrik vrij.

 

De Berencamperweg is tussen de A28 bij Nijkerk en de rotonde bij de Zeedijk afgesloten, beide wagens worden door een berger afgevoerd, de vrachtwagenchauffeur kon zelf zijn weg vervolgen.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.