Redactie 112 0 reactie(s) do 17 september 2015, 14:47

Nieuwe openingstijden politiebureau

Laatste update: 22 aug 2021 14:14 uur

ZEEWOLDE – Met ingang van deze week zijn de agenten in Zeewolde meer in de buurt en vaker op straat. De ervaring leert dat er nauwelijks aanloop is op het politiebureau, zo wordt de servicebalie bijna niet gebruikt door de inwoners. Dat is niet efficiënt want er zijn wel agenten in het bureau aanwezig om burgers van dienst te zijn.

Als proef gaan de agenten die ingeroosterd zijn voor een bureaudienst, de wijken in. Daar zijn ze direct zichtbaar en aanspreekbaar voor burgers.

Dat betekent nieuwe openingstijden voor het politiebureau in Zeewolde:

Op maandag, woensdag en vrijdag is het bureau voor publiek geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 17.00 uur. U kunt op deze dagen, ook zonder afspraak, binnenlopen. Bijvoorbeeld voor het doen van aangifte of het maken van een afspraak met uw wijkagent.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag is het bureau gesloten voor publiek. Ook op deze dagen is er 24-uurs politiezorg aanwezig in de wijken en op straat.

Wat blijft hetzelfde?

  • Bij spoed en verdachte situaties: bel 1-1-2
  • Bij andere zaken, voor het maken van afspraken of het doen van meldingen bel 0900-8844

Het betreft een proef voor een aantal maanden. Na afloop van deze periode wordt er geëvalueerd over de ervaringen. De politie in Zeewolde is er voor u: zeven dagen in de week, 24 uur per dag.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons