Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 september 2015, 11:10

Onderbroeken, tandenborstel en parfum gestolen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

ZEEWOLDE – Dinsdagmiddag 9 juni 2015 stelen een man en een vrouw parfum en ondergoed bij een winkel aan de Weergang. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

De bedrijfsleider van de winkel kijkt raar op als er parfum is verdwenen uit een schap. Die heeft ze namelijk niet verkocht die dag. Er blijkt meer gestolen en dus worden de bewakingsbeelden teruggekeken. Op de beelden is te zien wat er is gebeurd.

Een man komt eerst de winkel binnen; even later volgt een vrouw. Dat is rond 15.00 uur. Te zien is dat ze door de winkel lopen, ogenschijnlijk als gewone klanten. Maar de vrouw loopt meteen naar een bak met ondergoed van het merk Björn Borg. Buiten het zicht van de camera pakt ze er een paar en stopt die in haar tas. De man loopt intussen naar een stelling met damesparfum van het merk Burberry en zet de verpakkingen vlakbij de vrouw neer. Het is niet zo heel goed te zien allemaal, maar zij stopt die parfum in haar schoudertas. Dat doet ze ook met een elektrische tandenborstel die de man vlakbij haar heeft neergezet. Dan lopen ze naar buiten zonder dat de poortjes afgaan. Grote kans dat haar schoudertas geprepareerd was.


De buit 

Uiteindelijk blijkt dat de twee tien verpakkingen parfum van het merk Burberry hebben gestolen. Verder hebben ze een tandenborstel van het merk Oral-B en meerdere onderbroeken meegenomen.

Herkent u de verdachten of weet u misschien wie zij zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=rT_WRdXZkd0

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.