Logo 112Flevoland

Ook lichaam meisje (5) gevonden na kano-ongeluk op het Veluwemeer
Redactie overig 0 reactie(s) vr 22 juli 2022, 13:39

Ook lichaam meisje (5) gevonden na kano-ongeluk op het Veluwemeer

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22 jul 2022 om 16:17 uur

BIDDINGHUIZEN – In de zoektocht naar de slachtoffers van het kano-ongeluk op het Veluwemeer is vrijdagochtend het vierde slachtoffer aangetroffen, het kind, een meisje van vijf jaar oud bleek te zijn overleden. Een vrouw (32 jaar) overleed donderdagmiddag en een kind (zeven jaar) ligt in het ziekenhuis. De politie trof donderdagavond rond 22.00 uur het derde slachtoffer (man 42 jaar) aan. Ook hij was overleden. De slachtoffers zijn uit een gezin uit de regio Nordrhein Westfalen (Duitsland).

Donderdagmiddag 15:00 uur kreeg de meldkamer de melding dat er een kindje in het water lag en hulp nodig had. Hulpdiensten, waaronder brandweer, politie en kustwacht, rukten direct uit. Het meisje (zeven jaar) werd uit het water gehaald en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Snel werd duidelijk dat er nog meer mensen in het water zouden liggen. Rond 15.40 uur werd het lichaam van een vrouw (32 jaar) aangetroffen. Er is nog geprobeerd haar te reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten.

Later die avond – rond 22.00 uur – werd ook het lichaam van de man (42 jaar) in het Veluwemeer aangetroffen.

Alles op alles is gezet om ook de andere inzittende van de kano zo snel mogelijk te vinden. Naast hulpdiensten op het water zijn ook de helikopter en speurhonden ingezet. De zoektocht naar het laatste slachtoffer leidde vrijdagochtend tot de tragische vondst van haar lichaam. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Er is inmiddels contact met familie uit Duitsland.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.