Logo 112Flevoland

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 09 mei 2022, 13:12

Persoon gewond bij steekpartij in flatwoning Emmeloord

Laatst bijgewerkt: maandag 15:46 uur
EMMELOORD – Maandagmiddag 9 mei om 12.50 uur heeft een steekpartij plaatsgevonden in een flatwoning aan de Staalstraat in Emmeloord.

De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) dat per helikopter werd ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Een persoon raakte bij het incident gewond en werd door het ambulancepersoneel met een brancard naar beneden gebracht en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De traumahelikopter werd even later afbesteld. Wat zich precies in de woning heeft plaatsgevonden, is niet duidelijk. Een persoon is in de woning door de politie aangehouden en onderzoek naar de steekpartij is in volle gang.

Foto’s : AS Media

20220509131041.jpg 20220509131042.jpg 20220509131043.jpg 20220509131044.jpg

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.