Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 14:58

Politie evacueert bewoners bij brand in twee schuren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

ZEEWOLDE – Twee schuren behorend bij woningen aan de Spotvogel zijn in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei getroffen door brand. Omstreeks 00.45 uur kreeg de politie een melding van de brand. Twee schuren bleken in brand te staan, twee aanpalende schuren stonden vol rook.

 

Buurtbewoners probeerden het vuur te blussen. Voor de zekerheid haalde de politie de betrokken bewoners uit hun woningen. De brandweer bluste de brand. Nog niet bekend is hoe het vuur is begonnen. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk broei.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.