Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) di 04 april 2023, 15:11

Politie Lelystad onderzoekt opmerkelijke reeks dode katten

LELYSTAD – Het afgelopen jaar zijn meer dan twintig katten levenloos in het Gelders Diep gevonden. Zaterdag 1 april werd opnieuw een kat levenloos uit het water gehaald. De politie onderzoekt de opmerkelijke reeks en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of die meer weten van wat hier aan de hand is.

Het Forensisch Opsporingsteam is betrokken bij het onderzoek op het laatst gevonden katje. Ook de wijkagent en de dierenpolitie zijn nauw betrokken. Aanstaande donderdag zal hier aandacht aan worden besteed in de uitzending van Omroep Flevoland.

Getuigenoproep

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Heeft u bijvoorbeeld iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die bijdragen aan het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.