Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 december 2015, 16:05

Politie zoekt getuigen van mishandeling bij bushalte Hanzeweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

DRONTEN – De politie is op zoek naar getuigen in verband met een mishandeling, die plaatsvond op donderdag 3 december, bij een bushalte aan de Hanzeweg. Er zijn inmiddels drie verdachten aangehouden, maar de politie zoekt meerdere getuigen om de zaak rond te krijgen.

 

De politie kreeg om 13.00 uur een melding van een mishandeling bij een bushalte aan de Hanzeweg. Agenten troffen daar een 33-jarige man aan met flink letsel aan zijn gezicht en arm. Het slachtoffer verklaarde dat hij was aangevallen door een groep van 5 mannen, waarbij hij in zijn gezicht is geslagen en geschopt. De politie heeft na onderzoek drie aanhoudingen verricht, waarbij drie inwoners van Dronten in de leeftijd van 39, 17 en 16 jaar overgebracht zijn naar het politiebureau.

 

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar meerdere getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie in Dronten. Heeft u de mishandeling zien gebeuren? Bel u dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Dronten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Dronten lees je in onze categorie 112 Nieuws Dronten. Alle 112 alarmeringen uit Dronten kan je live volgen via 112 meldingen Dronten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.