Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 december 2019, 16:38

Politie zoekt getuigen van ongeluk in Zeewolde

Laatst bijgewerkt: zondag 14:32 uur

ZEEWOLDE – Bij een botsing van een personenauto met een vrachtauto op de Gooiseweg in Zeewolde is op 16 juli 2019 de bestuurder van de auto gewond geraakt. Ook raakten meerdere auto’s beschadigd. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en zoekt getuigen.

 

  • Rond 16.20 uur kreeg de politie een melding binnen van het ongeluk.
  • De bestuurder van de personenauto reed over de Gooiseweg vanaf de Stichtse Brug in de richting van Zeewolde. Het is behoorlijk druk op de weg.
  • Vanaf de andere kant reed een vrachtwagen in de richting van Almere.
  • De personenauto, een Mercedes, kwam op deze rijbaan terecht en botste hierdoor met de vrachtwagen.
  • Door de botsing raakte de personenauto nog twee andere voertuigen voordat hij tot stilstand kwam.
  • Het ongeluk gebeurde ter hoogte van hectormeterpaal 37.2

 

De weg moest worden afgezet in verband met slachtofferhulp, het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u het onderzoek zien gebeuren en kunt u (gedetailleerd) vertellen wat er is gebeurd? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0900 8844. Alvast bedankt!

 

Onderzoek dashcam geeft duidelijkheid
De politie heeft bij het onderzoek de beschikking gekregen over beelden van een dashcam afkomstig van een tegemoetkomende vrachtwagen. Hierbij bleek dat de Mercedes niet zonder reden op de andere weghelft terecht kwam. Op de beelden is te zien dat de auto aan de rechterachterzijde werd aangereden door een achteropkomende bestelbus. Hierna schoot de Mercedes naar de linkerzijde en kwam dientengevolge op de andere weghelft terecht. Bij de frontale aanrijding die volgde raakte de bestuurder van de Mercedes bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

 

De bestuurder van de achteropkomende bestelbus, een 60-jarige inwoner uit Dalfsen, is inmiddels door de politie als verdachte verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.