Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 03 november 2021, 15:36

Twee vrouwen en een man uit de Noordoostpolder om het leven gekomen bij ongeval in Marknesse

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:36 uur
MARKNESSE – Bij een ongeval op de Marknesserweg zijn dinsdagmiddag 2 november drie personen om het leven gekomen. Een vierde persoon raakte gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval

Bij een vermoedelijk frontale botsing tussen een personen auto en een bestelbus zijn alle personen die in de auto zaten, om het leven gekomen. Hulpdiensten hebben zich ingezet om de slachtoffers te redden, maar hulp mocht niet meer baten. De slachtoffers, twee vrouwen van 79 en 53 jaar oud en een man van 84 jaar oud, komen uit de gemeente Noordoostpolder. De bestuurder van de bestelbus, een 28 jarige man uit Steenwijkerland, is met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. In verband met het onderzoek is de weg lange tijd afgesloten geweest.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.