Logo 112Flevoland

Redactie overig 0 reactie(s) do 10 februari 2022, 19:50

Twee winkelmedewerkers aangereden na vermoedelijke winkeldiefstal in Lelystad

LELYSTAD – Een vermoedelijke winkeldiefstal neemt een gevaarlijke wending wanneer medewerkers van de winkel proberen in te grijpen. De verdachte rijdt namelijk met haar auto de medewerkers aan. De politie zoekt getuigen van dit incident en mensen die mogelijk beelden kunnen delen.

Het is woensdagavond 9 februari 18.30 uur, als medewerkers van een supermarkt aan de Tjalk 15 in Lelystad het vermoeden krijgen dat een vrouw niet al haar boodschappen heeft afgerekend. Twee medewerkers besluiten de vrouw hier buiten op aan te spreken, wanneer zij naar haar auto loopt. Het gaat alleen anders dan verwacht.

De vrouw stapt in haar auto en rijdt achteruit het parkeervak uit. Daarbij wordt één van de medewerkers van de winkel aangereden. De andere medewerker wordt daarna door de voorkant van de auto geraakt. Ze raken daarbij beiden gewond en één van hen moet in het ziekenhuis worden onderzocht. De vrouw in de auto gaat er vandoor.

Wie weet er meer?
Helaas is de vrouw nergens te bekennen als de agenten aankomen. Daarom is de politie op zoek naar deze vrouw, die in een witte auto (vermoedelijk met zwart dak) is weggereden.

Weet u meer van deze aanrijding? Was u die avond in de supermarkt en heeft u meer gezien? Bent of kent u de vrouw die hierbij betrokken was? Neem dan contact op via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.