Logo 112Flevoland

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 11 november 2021, 1:54

Vaccinatie met Janssen en reizen naar Oostenrijk

NEDERLAND – Je hebt er misschien al wel iets over gehoord: een vaccinatie met Janssen zou per januari niet meer voldoende zijn om aan de eisen van een QR-code in Oostenrijk te voldoen. De GGD’en zijn op de hoogte van deze berichten. We vinden de onrust die hierdoor ontstaat heel vervelend voor mensen die naar Oostenrijk willen reizen.

De GGD bepaalt niet wie een boosterprik krijgt
We krijgen veel vragen over een boostervaccin voor inwoners die met Janssen zijn gevaccineerd. De GGD kan deze vragen niet beantwoorden. VWS en RIVM bepalen het vaccinatiebeleid en wie wanneer de boosterprik krijgt. De GGD maakt de vaccinatieafspraken en zet de prik.

Bel 0247 247 247 voor reisadvies
Ben je van plan om op reis te gaan en heb je vragen? Bel voor een reisadvies met het ministerie van Buitenlandse Zaken via 0247 247 247.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.