Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 oktober 2016, 18:43

Vechtpartij op het terrein van het AZC

Laatst bijgewerkt: zondag 14:19 uur

DRONTEN – In de nacht van woensdag 5 op donderdag 6 oktober vond er een vechtpartij plaats op het terrein van het AZC aan de Vossemeerdijk. Drie verdachten werden aangehouden.

 

Rond 02.30 uur kwam een melding van een vechtpartij op het terrein van het AZC. Agenten gingen erheen en zagen bij de receptie een man met verwondingen in zijn gezicht. Hij bleek ruzie gehad te hebben met twee andere mannen. De gewonde man had daarbij de twee gestoken met een voorwerp die daardoor oppervlakkige verwondingen opliepen. De twee mannen hadden vervolgens de andere man geslagen. De beveiliging was tussenbeide gekomen en de politie werd ingeschakeld. Alle drie de mannen werden aangehouden.

 

De 44-jarige gewonde man werd eerst naar een ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwoningen. Daarna namen agenten hem mee naar het politiebureau waar hij vast zit voor nader onderzoek. De twee andere mannen, 36 en 23 jaar, konden ter plaatse behandeld worden aan hun verwondingen en werden ook meegenomen naar het politiebureau. Onderzocht wordt wat de aanleiding voor de ruzie is geweest en wie welke rol daarin heeft gehad.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.