Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 april 2016, 18:51

Veel bezoekers op derde Nationale Veiligheidsdag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

ALMERE – Het was erg druk bij de Nationale Veiligheidsdag die zaterdag in Almere werd gehouden. Tienduizenden bezoekers konden kijken naar demonstraties op de Esplanade en in het Weerwater.

 

Alle diensten die ook maar iets te maken hebben met het redden van levens of met veiligheid waren er. Doorlopend waren er demonstraties van Defensie, USAR (redden van slachtoffers bij rampen met speurhonden), Jeugdbrandweer, Brandweer en de Reddingsbrigade. De Esplanade was een waar speelterrein voor kinderen. Zij konden in tanks klimmen, mitrailleurs vasthouden en op de foto met stoere hulpverleners.

 

De officiële opening werd om 12.45 uur verricht door burgemeester Franc Weerwind en minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.