Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 juni 2020, 20:21

Vermoedelijke inbreker Dronten sliep al weken in het bos

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:34 uur

DRONTEN – Naar aanleiding van een inbrakengolf op camping ’t Wisentbos en bij de scouting aan de Gildepenningdreef in Dronten, heeft de politie eind vorige week een 39-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Agenten van het Woninginbrakenteam (WIT) hebben de zaak in onderzoek. De man wordt verdacht van meerdere inbraken.

 

Het gaat hierbij om drie inbraken in een voortent van een caravan, door middel van het opensnijden van het raam. Daarnaast een inbraak in een tent en een vermoedelijke vernieling van een lamp op een schuurtje. Ook wordt hij verdacht van een inbraak bij de Scouting aan de Gildepenningdreef in Dronten.

Er was al langere tijd onrust onder de campinggasten. Na de in verzekering stelling van de man zit hij op last van de Rechter Commissaris nog 14 dagen in bewaring. De man werkte in Nederland en was sinds een tijd zonder werk door een ongeluk. De man sliep vermoedelijk al twee weken in het bos.

112 Dronten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Dronten lees je in onze categorie 112 Nieuws Dronten. Alle 112 alarmeringen uit Dronten kan je live volgen via 112 meldingen Dronten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.