Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 13:34

Vrachtwagen de berm in

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

ZEEWOLDE – Maandag 9 maart is een vrachtwagencombinatie op de Gooiseweg in Zeewolde van de weg geraakt.

 

De vrachtwagen kwam uit de richting van Lelystad en reed richting Zeewolde. Op zeker moment is de combinatie met zijn wielen in de drassige berm beland en kon daar niet meer uitkomen. Na enkele tientallen meters door de berm is de vrachtwagen in een hoop zand tot stilstand gekomen.

 

Rond 11.00 uur is een bergingsbedrijf begonnen met het lostrekken van de vrachtwagen. Hierbij is een weghelft dicht gegaan wat aan beide zijde kort oponthoud veroorzaakte voor het wegverkeer. Na zo’n twee uur was de combinatie uit de modder losgetrokken. Nadat de weg weer schoongemaakt was kon het verkeer weer over beide rijbanen verder. 

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=2ihp0albmxQ

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.