Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 januari 2015, 11:02

Vrouw en zoontje (2) gewond bij ongeval in Dronten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

DRONTEN – Woensdagmiddag 31 december raakte een vrouw en haar zoontje gewond toen hun auto in de greppel belandde. De vrouw was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

 

Rond 18.00 uur kwam de melding dat een auto op z’n kop in een greppel lag aan de Dronterringweg. Ter plaatse was ambulancepersoneel bezig met de verzorging van de twee inzittenden, een 27-jarige vrouw uit Dronten en haar 2-jarige zoontje. Bij de vrouw werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat ze onder invloed van alcohol was. Beiden werden naar een ziekenhuis vervoerd. De vrouw mocht dezelfde avond naar huis, het jongetje moest een nacht blijven. Bij de bestuurster werd een bloedblok afgenomen om het alcoholpromillage vast te kunnen stellen. De verkeersongevallenanalyse doet verder onderzoek naar de toedracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.