Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 december 2014, 18:33

Vrouw ernstig mishandeld in bos Dasselaarweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:10 uur

ZEEWOLDE – Op zaterdag 20 december werd in het bos aan de Dasselaarweg een vrouw ernstig mishandeld. De politie neemt de zaak hoog op en is op zoek naar getuigen.

 

Het 55-jarige slachtoffer, een inwoonster van Zeewolde, liep rond 08.30 uur met haar hond te wandelen in het bos. Plotseling werd zij van achteren door een onbekend persoon benaderd en direct hard in het gezicht geslagen. Het slachtoffer viel direct op de grond en werd nog een aantal keren op het hoofd en haar lichaam geslagen. De vrouw begon hard te gillen en mogelijk is de onbekende verdachte daarna op de vlucht geslagen. De vrouw heeft zelf nog om hulp kunnen vragen en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat zij aan de mishandeling een zware hersenschudding en een gebroken arm had overgehouden. De politie heeft forensische opsporing ingezet en doet verder onderzoek naar de verdachte.

 

Oproep getuigen

Het incident vond plaats op een route die door veel hondenbezitters, joggers en mountainbikers wordt gebruikt. Zeker op het tijdstip dat de mishandeling plaatsvond. De politie is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk de verdachte hebben gezien en/of de vrouw hebben horen gillen. Indien u mogelijk iets kunt bijdragen aan het onderzoek wordt u verzocht te bellen met 0900-8844.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.