Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 december 2014, 9:31

Vrouw gewond op zebrapad, bestuurster rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 14:10 uur

ZEEWOLDE  – Op zaterdag 13 december werd de vrouw op een zebrapad aan de Horsterweg aangereden door een donkerkleurige SUV, waarna de bestuurster is doorgereden.

 

Om 15:15 uur liep de 52-jarige vrouw met haar fiets aan de hand, over het zebrapad tussen de Horsterweg en Dalkruid. Voordat de vrouw overstak zag ze een donkerkleurige SUV naderen en voor het zebrapad afremmen. De vrouw stak vervolgens met haar fiets over en werd aangereden door deze betreffende auto. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val en liep zij verwondingen op aan haar hoofd.

 

Signalement

Van de bestuurster is het volgende signalement bekend:

  • leeftijd tussen 40 en 45 jaar oud
  • kort donker haar en vol gezicht
  • brildragend

 

De politie wil graag in contact komen met de bestuurster van de auto die is doorgereden na de aanrijding. Uiteraard worden getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met deze aanrijding in verband gebracht kan worden, verzocht om deze informatie met de politie te delen. Bel 0900-8844 of 0800-7000 als u liever anoniem melding wenst te doen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.