Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 februari 2016, 15:44

Winkeldieven supermarkt aan de Aquamarijn gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

ZEEWOLDE – Bij de supermarkt aan de Aquamarijn hebben twee mannen samen een hoeveelheid boodschappen gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

Het gebeurt op vrijdag 6 november 2015 omstreeks 12.30 uur. Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien dat twee blanke mannen met een winkelwagentje heel rustig door de winkel lopen en er hier en daar wat spullen inladen, zoals frisdrank en brood. Je zou denken dat ze daarna langs de kassa gaan om af te rekenen, maar niets is minder waar. Ze lopen zonder blikken of blozen de winkel uit met de boodschappen zonder te betalen. Buiten laden ze de gestolen boodschappen over in boodschappentassen, lopen weg in de richting van de Rietlaan en zijn dan spoorloos verdwenen.

Signalementen
Verdachte 1:

man
blanke huidskleur
kort haar
droeg een blauw / wit vest van het merk G-star
had een donkerblauwe trainingsbroek aan
droeg witte sportschoenen van het merk Nike
had een zwarte mobiele telefoon bij zich.

Verdachte 2:

man
blanke huidskleur
kort haar
droeg een donkergrijs vest
had een donkergrijze trainingsbroek aan
droeg zwarte sokken
had witte schoenen aan met een zwart logo.

Vragen
Herkent u deze mannen of weet u misschien wie ze zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem met 0800-7000.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=v19xoLLMyko

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.